Hyppää sisältöön

Tapahtumat – tule mukaan!

Kaikki ovat tervetulleita järjestämään tapahtumia kulttuuriympäristöpäiville. Tapahtumia voi järjestää ympäri vuoden, teemaviikkoa vietetään seuraavan kerran 7.-13.9.2020. Tänä vuonna kulttuuriympäristöpäiviä vietetään teemalla Kasvun paikat. Vuositeeman tarkoituksena on kannustaa ihmisiä tutustumaan lähiympäristönsä kulttuuriympäristöstä.

Mikä on sinulle sopiva tapa osallistua?

Voit järjestää päiville yleisötapahtuman, juhlia omin päin tai lähipiirisi kanssa sekä osallistua tapahtumiin Suomessa ja Euroopassa.

Tapahtuma voi olla esimerkiksi retki, opastettu kierros tai avointen ovien päivä. Voit järjestää talkoot tai ripustaa remonttihaalarit naulaan ja kohottaa lähipiirin kanssa maljan itselle tärkeän ympäristön kunniaksi. Tapahtuman tyyli ja sisältö on vapaa!

Tuikkimaan tähdeksi Euroopan taivaalle!

Ilmoitathan yleisölle avoimet tapahtumat tämän sivuston tapahtumakalenteriin, josta ne siirtyvät automaattisesti tähdeksi tapahtumapaikkasi ylle

#kulttuuriympäristöpäivät

Päivien juhlistamisesta toivomme kuvia ja tunnelmia sosiaalisen median kanaviin aihetunnisteella #kulttuuriympäristöpäivät.

Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtuma Puotilan kartanolla Helsingissä vuonna 2014.
Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtumien avulla voi nostaa oman kulttuuriympäristön kohteet hienosti esille. © Kuva: Jonina Vaahtolammi, Suomen Kotiseutuliitto.
Julkaistu 28.12.2015 klo 13.51, päivitetty 21.8.2020 klo 8.14