Upea tapahtumavuosi Euroopan kulttuuriympäristöpäivillä – nyt toivotaan palautetta

Uutinen 26.9.2019 klo 9.25
Kulttuuriympäristöpäivien 2019 tapahtumia.
Kulttuuriympäristöpäivien ohjelmassa järjestettiin taas vuonna 2019 upea kirjo erilaisia tapahtumia. © Kuvat: Riitta-Johanna Laitinen/Maaseudun Sivistysliitto, Hanna Westerholm, Maria Kalmi, Heljä Järnefelt, Juhani Styrman, Riina Koivisto, Jonina Vaahtolammi ja Mikko Perkko.

 

Euroopan kulttuuriympäristöpäivien teemaviikkoa vietettiin tänä vuonna 2.–8. syyskuuta teemalla Viihteen ja taiteen tiloissa. Lukuisat toimijat järjestivät hurmaavia kävelykierroksia, opastuksia, avoimia ovia, sadonkorjuujuhlia ja muita tapahtumia eri puolilla Suomea. Teeman merkeissä järjestettiin ennätyksellisen paljon tapahtumia, yhteensä koko vuonna yli 1000 osatapahtumaa, lähes 250 tapahtumakokonaisuuden alla!

Odotamme palautetta

Euroopan kulttuuriympäristöpäivien Suomen työryhmä kiittää kaikkia tapahtumajärjestäjiä upeista tapahtumista ja nyt keräämme palautetta – palaute on erittäin arvokasta tulevia kulttuuriympäristöpäiviä suunniteltaessa. Palautetta voi antaa sähköisen lomakkeen kautta täällä: https://link.webropolsurveys.com/S/AC15CBDB617E1B8D

Palautetta kerätään 18.10. asti, mutta tämän jälkeen tapahtumansa järjestävät voivat antaa palautetta myös myöhemmin.

Palautteen lisäksi otamme mieluusti vastaan myös toiveita ja kehitysideoita: mitä sinä tapahtumanjärjestäjänä kaipaisit avuksesi? Mistä olisi sinulle ja tapahtumallesi hyötyä? Mitä voisimme ensi vuonna entisestään parantaa?

Ensi vuonna suunnataan Kasvun paikoille

Vuonna 2020 Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä vietetään Suomessa teemalla Kasvun paikat. Teemaviikko on ensi vuonna tuttuun tapaan syyskuun alussa, 7.–13.9.2019. Tapahtumia kulttuuriympäristöpäiville voi kuitenkin järjestää myös muina ajankohtina ja yleisesti upeaa ja kiinnostavaa kulttuuriympäristöämme esitellen. Tervetuloa mukaan jälleen ensi vuonna, osallistumaan ja järjestämään tapahtumia!

Lue lisää: