Euroopan kulttuuriympäristöpäivien teemaviikko lähestyy – ilmoita tapahtumasi mukaan!

Uutinen 14.8.2019 klo 11.40
 
Viihteen ja taiteen tiloissa kuva
 

Euroopan kulttuuriympäristöpäivien teemaviikko lähestyy ja nyt on hyvä aika ilmoittaa oma tapahtuma mukaan. Tämän vuoden teema Viihteen ja taiteen tiloissa on jo innostanut lukuisia tapahtumajärjestäjiä mukaan päivien ohjelmaan. Tiedossa on monenlaisia kävelykierroksia, elokuvanäytöksiä, musiikkitapahtumia, festivaaleja ja muita tapahtumia.

Katso kaikki tapahtumat osoitteesta: www.kulttuuriymparistopaivat.fi/tapahtumat

Kulttuuriympäristöpäivien teemaviikkoa vietetään tänä vuonna 2.-8.9.2019. Myös muulloin järjestettävät ja yleisesti kulttuuriympäristöön liittyvät tapahtumat ovat tervetulleita kulttuuriympäristöpäivien ohjelmaan. Kiitos myös kaikille tapahtumansa jo aiemmin tänä vuonna järjestäneille!

Ilmoita tapahtumasi mukaan nyt

Toivomme saavamme kaikkien tapahtumien tiedot yhteiseen Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtumakalenteriin. Tiedotamme teemaviikosta medialle ja poimimme kalenteriin ilmoitetuista tapahtumista vinkkejä tiedotteisiin. Ilmoita tapahtumasi tällä lomakkeella.

Kaikki tapahtumat näkyvät Suomen tapahtumakalenterin lisäksi kansainvälisellä European Heritage Days -sivustolla www.europeanheritagedays.com.

Kulttuuriympäristöpäivät tarjoaa maksuttomia aineistoja

Jos järjestät tapahtuman kulttuuriympäristölle, voit tilata tapahtumaan kulttuuriympäristöpäivien esitteitä, kirjanmerkkejä, ilmapalloja ja lainattavia lippuja laittamalla sähköpostia osoitteeseen erp@kotiseutuliitto.fi.

Lataa logo, juliste, flyer, somekuvat ja tiedotepohja. Lue lisää verkkosivuilta kohdasta Aineistot.

Kulttuuriympäristöpäivien työryhmä toivottaa antoisaa kulttuuriympäristöjuhlaa!