Ehdota opinnäytettä kulttuuripolitiikan tutkimuksen gradupalkinnon saajaksi!

Uutinen 1.4.2020 klo 16.18

Kulttuuripolitiikan tutkimuksen seura palkitsee vuosittain opiskelijan, joka on opinnäytetyössään käsitellyt ansiokkaalla tavalla kulttuuripolitiikan tutkimukseen liittyviä aiheita. Voittajalle luovutetaan kunniakirja sekä 300 euron stipendi. Lisäksi voittajalla on mahdollisuus kirjoittaa opinnäytetyönsä pohjalta tiedeartikkeli seuran vuosikirjaan.

Palkittavaksi voi tulla kulttuuripolitiikan alaan liittyvä pro gradu tai ylemmän ammattikorkeakoulun opinnäytetyö, joka on hyväksytty missä tahansa Suomen korkeakoulussa vuoden 2019 aikana.

Kulttuuripolitiikan käsite ymmärretään laajasti; opinnäyte voi käsitellä kulttuuripolitiikkaa esimerkiksi sosiaalitieteiden, politiikkatieteiden, taiteen ja kulttuurien tutkimuksen, liiketaloustieteiden, oikeustieteiden, taiteellisen tutkimuksen tai kulttuurituotannon viitekehyksessä.

Näin kilpailuun osallistutaan

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä opinnäytetyön ja sen arvostelulausunnon pdf-muodossa seuran sähköpostiosoitteeseen: kulttuuripolitiikan.t.seura (at) gmail.com. Jos opinnäyte on luettavissa verkossa riittää, että lähettää arvostelulausunnon lisäksi linkin sivustolle, jossa se on luettavissa.

Ehdotukset tulee lähettää 30.4.2020 mennessä.

Päätöksen palkinnon saajasta tekee kolmijäseninen raati, jonka puheenjohtajana toimii julkisoikeuden apulaisprofessori Pauli Rautiainen.

Lisätietoja, mm. tiedot edellisvuosien voittajista


Aihealue: