Tapahtumat

#naisten sauna -tapahtuma

Kuvaajan nimi tai muu kuvatieto: Kalevalaisten Naisten Liitto

Kalevalaisten Naisten Liitto haastaa kaikki mukaan Naisten sauna -tapahtumaan! Tapahtumaan osallistutaan saunomalla ja jakamalla omia saunaperinteisiin liittyviä kokemuksia, muistoja ja ajatuksia sosiaalisessa mediassa tekstein, kuvin ja videoin.

Sosiaalisessa mediassa tapahtuman käytössä ovat aihetunnisteet #naistensauna #EuropeanHeritageDays #womenssauna #tyttösaunoo #kalevalaisetnaiset sekä @Kalevalaisten Naisten Liitto ja @kalevalaisetnaiset.

Tapahtumaan osallistuminen ei ole sidottu aikaan tai paikkaan, ja jokainen voi osallistua siihen haluamallaan tavalla. Tapahtuman puitteissa voi esimerkiksi järjestää oman saunatapahtumansa, saunoa voi yhdessä ystävien tai perheen kanssa, tai ihan vaan itsekseen: tyyli on vapaa. Tapahtuma alkaa juhannusviikolla, ja siihen voi osallistua milloin vain kesäkuukausien aikana.

Yleisölle avoimet saunatapahtumat voi ilmoittaa Kulttuuriympäristöpäivien tapahtumakalenteriin

Share your sauna photos, experiences and knowledge in the social media with #womenssauna #europeanheritagedays. The event also encourages women to create new interpretations of the female sauna culture and share them on social media, and to arrange a communal Women's Sauna events promoting local sauna or bathing traditions all over Finland and Europe.

Aika 22.6.2022 klo 6.00 - 31.8.2022
   
Paikka Sosiaalisessa mediassa ja saunoissa ympäri Suomen
   
Järjestäjä Kalevalaisten Naisten Liitto yhteistyössä European Heritage Days Stories/European Heritage Days -ohjelman kanssa
   
Verkko-osoite #Naistensauna -uutinen Kalevalaisten Naisten Liiton verkkosivuilla
Julkaistu 22.6.2022 klo 11.28, päivitetty 22.6.2022 klo 11.36