Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtumat

Seitsemän sillan kulttuuripyöräily

Yksi Ilmajoen suosituimmista kesätapahtumista tarjoilee jälleen ruumiin ja sielun ravintoa lauantaina 6.8. klo 10-16. Haastamme ihmiset niin läheltä kuin kaukaa hyppäämään pyörän selkään ja tutustumaan yli 500-vuotiaan Ilmajoen valtakunnallisesti arvokkaaseen kulttuurimaisemaan sekä tarinoihin kulttuuriperinnön takana.

Reitti kulkee pitkin Kyrönjoen vartta ylittäen sen seitsemästä kohtaa. Päivän aikana on avoimet ovet muun muassa museoissa, vanhoissa taloissa sekä yrityksissä. Lisäksi oppaat vetävät hautausmaakierroksia ja kertovat muistomerkeillä niihin liittyviä tarinoita ja historiaa.

Osana tapahtumapäivää klo 10 ja 12.30 Ooppera-areenalla nähdään Hiirulainen ja Suuri Seikkailu teatteriesitys, joka sopii koko perheelle! Näytös yhdistelee sirkusta, tanssia ja nukketeatteria.

Voit kiertää koko 30 kilometrin lenkin tai vain osan siitä. Lähtö Nikkolan sillalta tai pysähdyspisteiltä, joissa on jaossa reittikarttoja. Pysähdyspisteet on merkattu maastoon ilmapalloilla.
Aika 6.8.2022 klo 10.00 - 16.00
   
Paikka Ilmajoki

Ilkantie 18
   
Järjestäjä Päivää ovat organisoimassa Visit Ilmajoki, Liiverin Kylille-hanke ja Ilmajoen kulttuuripalvelut yhteistyössä ilmajokisten yhdistysten, yritysten sekä muiden toimijoiden kanssa.
   
Yhteystiedot Sonja Pitkäjärvi
   
Tapahtuman ohjelma Katso tapahtuman tarkempi ohjelma nettisivuiltamme.
   
Verkko-osoite http://www.visitilmajoki.fi/tapahtumat
Julkaistu 23.6.2022 klo 13.17, päivitetty 23.6.2022 klo 16.28