Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtumat

Mobiilisti opastetut luontoreitit Oulussa

Oulun kaupungin luomat mobiilisti ohjatut reitit suuntaavat vuoden 2017 teeman Luontoon yhdessä mukaisesti kohti seikkailuja niin kaupunkiluonnossa kuin luontokohteessa.
Nyt julkaistavat reitit on tehty Citynomadi –sovelluksen avulla kuljettaviksi. Reittejä on kolme, joista Kaupunginojan puistoreitti johdattelee Oulun kaupungin keskustan halki kulkevan historiallisen puistoketjun varrelle. Reitillä kerrotaan puistojen sijainnista, niissä olevista veistoksista sekä kasvillisuudesta. Puiden havinaa Hupisaarilla opastaa löytämään Hupisaarilla, Ainolanpuistossa olevien puiden sijainnit antaen niistä lisätietoja. Koiteli –reitti opastaa Kiiminkijoen Koitelin koskikohteella neuvoen palvelujen ja nuotiopaikkojen säännöt ja sijainnit. Lisäksi se kertoo Koitelin luonnosta.
Reiteille opastava Nomadi –sovellus on ladattavissa mobiililaitteelle esim. app.citynomadi.com –osoitteesta. Lisätietoja löytyy osoitteesta https://citynomadi.com/
Aika 26.8.2017 - 26.8.2018
   
Paikka Keskusta, Hupisaaret, Koitelinkoski

Oulu
   
Järjestäjä Oulun kaupunki, Ympäristö- ja yhdyskuntapalvelut
   
Yhteystiedot Pia Krogius
   
Tapahtuman ohjelma Itsenäisesti kuljettavat reitit julkaistaan 26.8.2017 ja ovat siitä lähtien käytössä. Reittejä päivitetään ajoittain.
   
Verkko-osoite http://citynomadi.com
Julkaistu 23.8.2017 klo 15.28, päivitetty 24.8.2017 klo 10.28