Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtumat

Korjausklinikka: Onnistunut maalaus -verkkotapahtuma

Huolellinen suunnittelu ja hyvin tehdyt pohjatyöt ovat tie onnistuneeseen vanhan talon maalaukseen. Myös maalien valintaa ja värimaailmaa kannattaa pohtia ennen maalaukseen ryhtymistä. Korjausklinikka-hankkeen ja Lahden Museoiden verkkotapahtumassa saat neuvoja ja vinkkejä, millä tavoin maalausprojektia on hyvä suunnitella, mitä pohjatöitä kannattaa tehdä ja mitä muuta ottaa huomioon maalatessa.

Tilaisuuden asiantuntijana toimii Suomen Kotiseutuliiton rakennustutkija, arkkitehti Lasse Majuri. Kuulet maksuttomassa verkkotapahtumassa myös LAB-ammattikorkeakoulun ja Suomen Kotiseutuliiton Korjausklinikka-hankkeesta, joka tarjoaa tietoa ja neuvoja kestävään korjaamiseen.

Voit lähettää maalaamiseen ja sen valmisteluun liittyviä kysymyksiä klinikalle etukäteen, vastaamme kysymyksiin tilaisuudessa. Lähetä kysymykset Suomen Kotiseutuliiton koordinaattorille Jonina Vaahtolammille, jonina.vaahtolammi@kotiseutuliitto.fi.

Tilaisuus toteutetaan Zoom-alustalla ja se tallennetaan. Ilmoittautumista ei tarvita, osallistumislinkki päivitetään Facebookin tapahtuma-ilmoitukseen lähempänä tapahtuman ajankohtaa: https://www.facebook.com/events/1967507063408442

Tapahtuma on osa Euroopan kulttuuriympäristöpäivien ohjelmaa.

Tulossa muita verkkotapahtumia vuonna 2021:

• Tiistai 8.6. klo 16–17.30, Korjausklinikka: Ikkunat kuntoon
• Syyskuussa tulossa, Avustusklinikka

Tervetuloa Korjausklinikan ja Lahden Museoiden verkkotapahtumiin kuulemaan neuvoja ja vinkkejä kestävään korjausrakentamiseen!

Aika 18.5.2021 klo 16.00 - 17.30
   
Paikka Verkkotapahtuma

Verkkotapahtuma
   
Järjestäjä Korjausklinikka-hanke ja Lahden Museot
   
Yhteystiedot Korjausklinikka-hankkeen projektipäällikkö Minna Hietanen, minna.hietanen@lab.fi
   
Verkko-osoite https://www.facebook.com/events/1967507063408442
   
https://www.facebook.com/groups/Korjausklinikka
Julkaistu 5.5.2021 klo 12.21, päivitetty 8.6.2021 klo 10.03