Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtumat

Karjalohjan kulttuuriympäristön juhlaviikko – osa Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä

Kuvaajan nimi tai muu kuvatieto: Antti Järnefelt

Aikamatkakarjalohjalla.fi on maksuton ja avoin palvelu kaikille, jotka haluavat juhlistaa kulttuuriperintöä ja kulttuuriympäristöä omatoimisesti. Maisemaa katsellessa ja kiinnostavia tarinoita lukiessa tututkin paikat näyttäytyvät uudessa valossa. Paikallishistoria antaa käsityksen menneiden ja nykyisten sukupolvien aikaansaannoksista myös muualle Suomeen. 

Tee retki itsellesi sopivana aikana omalla porukalla tai vaikka omalta kotisohvalta käsin. Parhaan käsityksen saat kohteista, jos olet ladannut QR- koodin lukuohjelman kännykkään ja katsot tietoja paikan päällä opastaulun koodista. Kotioloissa tietokoneella voi myös tutustua tarinoihin tai valmistautua etukäteen.

Yhden päivän aikana ehtii käydä vaikka kaikki 10 kohdetta tai käyttää retkeilyyn useamman päivän. Pakkaa eväät reppuun ja nautti kahvit omasta termospullosta, vaikka Pöykärin Linnavuorella tai Heponiemen tammien katveessa. Ota kuvia ja videoita, esittele itselle tärkeitä kohteita muille käytössäsi olevilla somekanavilla.

Tallaan ja Nummijärven tienhaaroista löytyy opastaulut, joissa sen tien varressa olevat kohteet kerrotaan. Katso karttaa. Maantietä myöten on helppo kulkea jalan, pyörällä tai autolla. Jokaisessa kohteessa on oma pieni valkoinen opastaulu. 

Aika 6.9.2021 - 12.9.2021
   
Paikka Karjalohja

Tallaantie ja Nummijärventie, 09120 Karjalohja
   
Järjestäjä Karjalohjan Kotiseutuyhdistys ry
   
Yhteystiedot helja.jarnefelt (at) gmail.com
   
Verkko-osoite http://aikamatkakarjalohjalla.fi
   
http://karjalohjankotiseutu.fi
Julkaistu 23.8.2021 klo 14.08, päivitetty 23.8.2021 klo 16.02