Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtumat

JuuriJuhla ja käsitöitä

Huhtikuun luontolauantaina Haltiassa on päivän aikana käsityönäytöksiä ja -työpajoja. Tule oppimaan puusta, lasista, kankaasta sekä savesta ja tee oma soitin!

Illalla Haltioidu Haltiassa – sävelmiä luonnosta: Solju. JuuriJuhla-RotFestin avajaiskonsertti sekä pelimannijamit Haltian päänäyttelyssä, johon Ravintola Haltia järjestää tarjoilua.

Koe myös uusi näyttelymme Inside Tumucumaque Haltian Galleriassa! Tee VR-matka (Virtual reality) Tumucumaquen kansallispuistossa Brasiliassa, joka sijaitsee Amazonin sademetsän uumenissa.

Katso ohjelmatiedot: www.haltia.com/tapahtumat

Aika 6.4.2019 klo 10.00 - 21.00
   
Paikka Suomen luontokeskus Haltia

Nuuksiontie 84, 02820 Espoo
   
Järjestäjä Suomen luontokeskus Haltia ja JuuriJuhla
   
Tapahtuman ohjelma Huhtikuun luontolauantaina päivän aikana käsityönäytöksiä ja -työpajoja klo 13-15. Näytöksiä ja työpajoja järjestävät: Samotti, Mafka, MoltteVoltte, Bo-Åke Ljungars ja Minna Hokka. Päivän tapahtuma on maksuton, mutta MoltteVoltten työpaja on maksullinen.

Koe myös uusi näyttelymme Inside Tumucumaque Haltian Galleriassa klo 10-17, avajaiset 6.4.! Koe VR-matka (Virtual reality) Tumucumaquen kansallispuistossa Brasiliassa, joka sijaitsee Amazonin sademetsän uumenissa. VR-lasein voit tutkia aluetta siellä asuvien eläinten silmin. 6.4. Haltian Gallerian näyttely on kaikille avoin ja voit tavata myös Inside Tumucumaquen tuottajan Diana Schniedermeierin sekä luovan johtajan Ina Krugerin, jotka ovat Haltiassa esittelemässä näyttelyä.

Illalla klo 18-19 Haltioidu Haltiassa – sävelmiä luonnosta: Solju. JuuriJuhla-RotFestin avajaiskonsertti. Konsertin päälle jatkot Haltian päänäyttelysalissa, johon Ravintola Haltia järjestää tarjoilua. Jami-isäntinä pelimanniyhtyeitä pääkaupunkiseudulta. Konsertti on maksullinen ja loppuunmyyty.
   
Verkko-osoite http://haltia.com/tapahtumat
   
http://juurijuhla.fi
Julkaistu 22.3.2019 klo 13.50, päivitetty 27.3.2019 klo 11.08