Ilmoita tapahtuma kalenteriin

Voit ilmoittaa kulttuuriympäristöön liittyvän tapahtuman tällä lomakkeella. Lähettämällä lomakkeen annat suostumuksesi tapahtumalomakkeelle kirjaamiesi henkilötietojen tallentamisen julkaisujärjestelmään (tiedot poistetaan kalenterivuoden vaihtuessa). Annat myös suostumuksesi siihen, että lähetämme sinulle kiitossähköpostin, jossa kerromme muun muassa Euroopan kulttuuriympäristöpäivien maksuttomista materiaaleista.

Tapahtumasi näkyy kalenterissa ylläpitäjän hyväksyttyä sen. Ylläpitäjällä on oikeus muokata annettuja tietoja ja olla julkaisematta tapahtumaa.

Jos tapahtumasi toistuu samansisältöisenä eri ajankohtina, voit kertoa tästä ja kirjata ajat Ohjelma -kenttään ja lähettää vain yhden lomakkeen. Hoidamme tapahtumailmoituksen kopioimisen oikeille päiville.

Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtumat siirretään automaattisesti Euroopan neuvoston www.europeanheritagedays.com -sivustolle.

Pakolliset, tähdellä (*) merkityt kentät pitää täyttää ennen lomakkeen lähettämistä.

Tapahtuman kuvaksi sopii parhaiten vaakakuva. Suositeltu kuvaleveys on 556 pikseliä ja maksimikoko 10 Mt.

Jos haluat päivittää tapahtumasi tietoja, ota yhteyttä: Hannaan hanna.hamalainen@ym.fi tai Joninaan erp@kotiseutuliitto.fi

Julkaistu 11.4.2016 klo 10.46, päivitetty 14.6.2021 klo 13.31

Aihealue: