Ilmoita tapahtuma kalenteriin

Voit ilmoittaa kulttuuriympäristöön liittyvän tapahtuman tiedot tällä lomakkeella. Tiedot näkyvät tapahtumakalenterissa ylläpitäjän hyväksyttyä ne. Tapahtumia julkaistaan arkipäivisin. Ylläpitäjillä on oikeus muokata annettuja tietoja tai olla julkaisematta tapahtumaa.

Kaikki Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtumat siirretään automaattisesti myös Euroopan neuvoston ylläpitämälle www.europeanheritagedays.com -sivustolle.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia, ja ne pitää täyttää ennen lomakkeen lähettämistä.

Tapahtumailmoituksen kuvaksi sopii parhaiten vaakakuva. Suositeltu kuvan leveys on 556 pikseliä. Kuvan maksimikoko on 10 Mt.

Jos haluat päivittää tietoja jo lähetettyyn tapahtumailmoitukseen, ota yhteyttä päivien koordinaattoreihin: Hanna Hämäläinen hanna.hamalainen@ym.fi tai Jonina Vaahtolammi erp@kotiseutuliitto.fi

Tapahtuman otsikko*
Tapahtuman kuvaus*
Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtuman kuvaukseen voit halutessasi lisätä myös englanninkielisen kuvauksen päivien kansainvälisen ulottuvuuden vuoksi.
Tapahtuman ohjelma
Tapahtuman paikkakunta*
Tapahtumapaikka*
Katuosoite*
Anna katuosoite-kenttään myös postinumero ja paikkakunta
Tapahtuman ajankohta
Alkaen:*
Klo:
Asti:*
Klo:
Järjestävä taho*
Lisätietoja antaa*
Tapahtumatiedot lähetti (ellei sama kuin lisätietojen antaja)
www-osoite 1
www-osoite 2
Lataa tästä kuva tapahtumailmoitukseen

Kaikki Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtumat siirretään automaattisesti myös www.europeanheritagedays.com -sivustolle.
Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtuman kategoriat
HUOM! Mikäli haluat muuttaa tai lisätä tietoa jo tekemääsi tapahtumailmoitukseen, voit lähettää täydentävät tiedot sähköpostitse Kulttuuriympäristömme.fi-palvelun toimitukseen.