Hyppää sisältöön

Ajankohtaista RSS

Kuvaaja Bisher Sawan

Poimi talteen vinkit kestävän tapahtuman järjestämiseksi

12.4.2022
Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä juhlistetaan tänä vuonna teemalla kestävä perintö. Toivomme kestävyyden teeman näkyvän sekä tapahtumien sisällössä että tapahtumajärjestelyissä. Pienillä muutoksilla tapahtumia voidaan järjestää entistä kestävämmin. Ota talteen kestävän tapahtuman vinkkilista!
Kuva pexels.com

Kulttuuriympäristöpäivien kevään kahvipausseilta tietoa kestävän tapahtuman järjestämisestä sekä viestinnästä

28.3.2022
Tule mukaan kymmenien tuhansien tapahtumien ja miljoonien osallistujien Euroopan kulttuuriympäristöpäivät -kokonaisuuteen! Vuonna 2022 kulttuuriympäristöpäiviä juhlitaan teemalla Kestävä perintö.
Tietokone ja kahvikuppi. Kuva: Pexels.

Tule mukaan Euroopan suurimpaan yleisötapahtumien kokonaisuuteen – Kulttuuriympäristöpäivien kahvipausseilta tietoa järjestämisestä

18.2.2022
Vuonna 2022 Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä juhlitaan teemalla Kestävä perintö. Päiville voi järjestää Avointen ovien tapahtumia, opastettuja kierroksia, talkoita tai muita tapahtumia. Kulttuuriympäristöpäivien kahvipausseilla maaliskuussa kerrotaan tapahtumakokonaisuudesta, tapahtumien järjestämisestä ja vuositeemasta.
Kulttuuriympäristöpäivien ilmapalloja. Kuva: Vantaa-Seura.

Vastaa kyselyyn ja autat Euroopan kulttuuriympäristöpäivien kehittämisessä

26.1.2022
Euroopan kulttuuriympäristöpäivien nimen ja verkkosivujen uudistus on suunnitteilla. Vaikuta uudistukseen vastaamalla lyhyeen kyselyyn! Vastaaminen vie vain muutaman minuutin.
Euroopan kulttuuriympäristöpäivien 2022 avaustilaisuuden tunnuskuva, ihmisiä siirtolapuutarhalla.

Kulttuuriympäristöpäivien vuoden 2022 avaustilaisuudessa esillä kestävä perintö

20.12.2021
Euroopan kulttuuriympäristöpäivien vuoden 2022 teema Kestävä perintö kutsuu tekoihin kestävän kulttuuriperinnön ja huomisen puolesta. Avaustilaisuudessa 9. helmikuuta kuullaan kestävästä kulttuuriperinnöstä puheiden ja musiikin muodossa.
Kulttuuriympäristön tekijät -kilpailu, osa Mäntylän eskariryhmän työstä.

Kansainvälisen Young European Heritage Makers -kilpailun voitot Nurmijärvelle ja Raisioon

9.12.2021
Suomen Kulttuuriympäristön tekijät -kilpailun voittajat niittivät menestystä myös kansainvälisessä Young European Heritage Makers -kilpailussa. Raisiolaisen Mäntylän esiopetusryhmän ja Nurmijärven kuvataidekoulun työt ylsivät voittoon omissa ikäsarjoissaan.
Kulttuuriympäristön tekijät -kilpailu, osa Nurmijärven kuvataidekoulun oppilaiden työstä

Kulttuuriympäristön tekijät -kilpailun voitto Raisioon ja Nurmijärvelle – kilpailutyöt edustavat Suomea Young European Heritage Makers -kilpailussa

30.11.2021
Lapset ja nuoret tekivät tänä vuonna Kulttuuriympäristön tekijät -kilpailuun kiinnostavia ja oivaltavia kilpailutöitä omasta kulttuuriperinnöstään. Suomen raati valitsi omien ikäryhmiensä parhaiksi työt Raisiosta ja Nurmijärveltä, lisäksi myönnettiin kunniakirjat Kuopioon ja Mikkeliin.
Lue lisää uutisia

Kulttuuriymparistomme.fi Facebookissa

@ kulttuuriymparistomme Instagramissa