Tapahtumat – tule mukaan!

Kaikki organisaatiot ja yksityishenkilöt ovat tervetulleita järjestämään tapahtumia kulttuuriympäristöpäiville. Suomessa tapahtumat keskittyvät syyskuun toiseen viikonloppuun. Kulttuuriympäristöpäivien pääajankohta alkaa Suomen luonnon päivänä 26.8.2017 ja jatkuu syyskuun toiseen viikonloppuun 10.9.2017.

Mikä on sinulle sopiva tapa osallistua?

Voit järjestää päiville yleisötapahtuman, juhlia omin päin tai lähipiirisi kanssa sekä osallistua tapahtumiin Suomessa ja Euroopassa.

Tapahtuma voi olla esimerkiksi retki, opastettu kierros tai avointen ovien päivä. Voit järjestää talkoot tai ripustaa remonttihaalarit naulaan ja kohottaa lähipiirin kanssa maljan itselle tärkeän ympäristön kunniaksi. Tapahtuman tyyli ja sisältö on vapaa!

Ilmoitathan yleisölle avoimet tapahtumat tämän sivuston tapahtumakalenteriin. Organisaatioiden sisäisistä tapahtumista ja päivien juhlistamisesta oman porukkasi kesken toivomme kuvia ja tunnelmia sosiaalisen median kanaviin aihetunnisteella #kulttuuriympäristöpäivät.

Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtuma Puotilan kartanolla Helsingissä vuonna 2014.
Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtumien avulla voi nostaa oman kulttuuriympäristön kohteet hienosti esille. © Kuva: Jonina Vaahtolammi, Suomen Kotiseutuliitto.
Julkaistu 28.12.2015 klo 13.51, päivitetty 7.2.2017 klo 12.59