Ajankohtaista RSS

rinkeli

#kulttuuriympäristömme-valokuvakilpailussa on menossa loppukiri - jaa sinäkin omasi!

28.9.2016
#kulttuuriympäristömme-valokuvakilpailussa on jaettu runsaasti kuvia. Kilpailuun voi osallistua syyskuun loppuun saakka, kerro sinäkin miksi ottamassasi kuvassa näkyvä ympäristö sykähdyttää. Osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja.
kolari

Museoviraston harkinnanvaraiset valtionavustukset haettavissa

27.9.2016
Museoviraston harkinnanvaraiset valtionavustukset vuodelle 2017 ovat nyt haettavissa. Avustuksilla tuetaan kulttuuriperintöön liittyvää toimintaa sekä kulttuuriperintökohteiden säilymistä yhteisenä perintönä.
walo

Suomen vanhin seurantalo sai hyvän korjauksen palkinnon

22.9.2016
Vuonna 1886 rakennettu Laitilan Kulttuurihuone Walo on tiettävästi Suomen vanhin seurantalo. Talo oli kohdata loppunsa valtakunnallisena seurantalopäivänä 12. syyskuuta 2008, kun se vaurioitui pahasti tuhopolton seurauksena. Walon talo on nyt korjattu ja sille on myönnetty Hyvän korjauksen palkinto.
Lauhanvuori

Selvitys kulttuuriympäristön ja -maisemantutkimuksesta käynnissä

19.9.2016
Kulttuuriympäristötutkimuksen seura tekee esiselvityksen Suomessa tehtävästä kulttuuriympäristö- ja maisemantutkimuksesta. Käynnissä on verkkokysely, joka on suunnattu niin yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa, tutkimuslaitoksissa, hallinnossa kuin muissakin tutkimustietoa tuottavissa instansseissa työskenteleville tutkijoille ja asiantuntijoille ja siihen voi vastata 21.9. saakka.
Lisää ajankohtaista

Kulttuuriymparistomme.fi Facebookissa

@ kulttuuriymparistomme Instagramissa