Ajankohtaista RSS

voittajakuva

Vihervuoden #ympäristönvärit-valokuvakilpailu näytti kuinka ihmiset arvostavat lähiympäristöään

9.12.2016
Ympäristöministeriö ja Viherympäristöliitto ry järjestivät Vihervuoden 2016 kunniaksi kaikille avoimen Instagram-kuvakilpailun. Sosiaalisen median ja valokuvien uusien julkaisutapojen käyttö on ilahduttavasti lisännyt maisemien ja kulttuuriympäristöjen tarkkailua, tarkastelua ja arviointia.
keskuspuisto

Helsingin uusi yleiskaava paranisi turhat virheet korjaamalla

7.12.2016
Museovirasto on valittanut Helsingin hallinto-oikeuteen Helsingin kaupunginvaltuuston päätöksestä hyväksyä Helsingin uusi yleiskaava.
piirros

Euroopan kulttuuriympäristöpäivien järjestämä kilpailu kannusti lapsia ja nuoria esittelemään tärkeän paikan omasta lähiympäristöstä koko Euroopalle

5.12.2016
Kulttuuriympäristön tekijät -kilpailun tarkoituksena on kannustaa lapsia ja nuoria havainnoimaan, tutkimaan ja arvioimaan lähiympäristöään. Tamperelaisen Kalkunvuoren päiväkodin esikouluryhmä Nestorit voitti Kulttuuriympäristön tekijät -kilpailun työllään Meidän paikka: Juoksuhaudat.
vartiosaari

Vartiosaaren valtakunnallisesti merkittävä kulttuuriympäristö tuhoutumassa

1.12.2016
Vartiosaaren rakennusperintö ja luonnonperintö muodostavat korvaamattoman kokonaisuuden. Helsingin kaupunginvaltuuston hyväksymä osayleiskaava mahdollistaa jopa 7000 asukkaan asuinalueen rakentamisen, mikä tuhoaisi saaren luonteen ja ympäristön.
Lisää ajankohtaista