Ajankohtaista RSS

Virolahti mökki

Kirjoita suomalaisesta kesämökkielämästä ja osallistu kilpailuun

20.7.2016
Mökillä-kirjoituskilpailu kutsuu kirjoittamaan tarinoita, ajatuksia ja kokemuksia kesämökkeilystä. Mitä perinteitä ja elämänmuotoja mökillä vaalitaan? Millaista elämää mökillä vietetään ja mitä kaikkea siellä on tapahtunut? Osallistu kilpailuun 31.8.2016 mennessä.
Merenkurkku 10 vuotta

Merenkurkun maailmanperintöalue viettää 10-vuotisjuhlia

12.7.2016
Merenkurkun maailmanperintökohde täyttää tänä vuonna kymmenen vuotta. Merenkurkku on Suomen ainoa UNESCOn luonnonperintökohde. Maailmanperintöalue juhlii syntymäpäiviään yhdessä yleisön ja asukkaiden kanssa, tarjolla on paljon ohjelmaa ja tapahtumia syksyyn asti.
Serlachius-museo Tuomas Uusheimo

Viime vuosien suomalainen arkkitehtuuri esillä näyttelyssä

5.7.2016
Arkkitehtuurimuseon suomalaisen arkkitehtuurin seitsemäs kaksivuotiskatsaus esittelee laajan valikoiman nykyarkkitehtuuria. Asiantuntijajuryn valitsemat viisitoista kohdetta esitellään valokuvin, piirustuksin ja pienoismallein, sekä Katsausta varten tuotetulla videolla.
Kyminlinna

Kyminlinnan linnoitusta kehitetään ja avataan yleisölle

30.6.2016
Suunnitelma Kotkassa sijaitsevan Kyminlinnan linnoituksen tulevalle hoidolle, käytölle ja kehittämiselle on valmistunut. Tarkoituksena on avata yli 200-vuotiaan linnoituksen alue virkistys- ja matkailukäyttöön jo vuonna 2017.
Lisää ajankohtaista

Kulttuuriymparistomme.fi Facebookissa

@ kulttuuriymparistomme Instagramissa